Detaliile sunt decorul

scroll down

O zi la serviciu nu trebuie să însemne timp pierdut căutând cărți de vizită pe blatul de lucru, ustensile de scris prin sertare sau dosare pe dulapuri. La urma-urmei, programul nu are decât 8 ore și sunt atâtea altele cu mult mai importante de făcut.

Așa că astăzi ne oprim atenția asupra acelor detalii care fac diferența dintre stres și randament. Începem cu articolele destinate depozitării: small in size, big on power. Propunem sistemele dispuse pe verticală, care nu ocupă spațiu inutil și pot fi configurate conform nevoilor, prin adăugarea cu clipsuri a noi elemente.

O utilare corectă include cuiere și coșuri de gunoi. Aproape că ai uitat de ele, nu-i așa? Cu sau fără suport pentru umbrele, cu sau fără tăviţă, cu finisaje variate: cireș, metal, material plastic și număr variabil de agăţători, cuierele din colecţia Mobexpert corespund unei multitudini de abordări în amenajarea spaţiului de lucru. Cuierele prezintă un design fie creativ, cu elemente disponibile într-o extinsă paletă cromatică (inclusiv vernil, oranj, mov), fie standard, ceea ce le propune în accesorizarea atât (ultra)modernă, cât şi clasică a birourilor. Cât despre coșurile de gunoi, este timpul să înveți că pot fi nu doar utile, ci și decorative.

Mai mult, orice spaţiu de lucru necesită ascunderea diverselor cabluri care îl traversează. Echipamentele pentru birou: lămpi, mouse, computer, imprimantă, prezintă fiecare cabluri care îi încurcă nu doar pe utilizatori, ci şi pe colegii lor. Specialiştii în cable management au găsit soluţia: au creat sisteme elegante pentru camuflarea cablurilor.

Detaliile sunt decorul. Înainte de a pune sub semnul întrebării ceea ce tocmai am scris, gândește-te cât de mult schimbă o singură lampă aspectul biroului. Accesorizarea zonei de lucru nu ar trebui privită ca un capac pus la final, ci drept acea tușă prin care amprentezi spațiul în care îți petreci o bună parte din zi. Alege atent seturile pentru articolele de scris, cuierele și chiar coșurile de gunoi. Esențiale, acestea pot fi și estetice, asta este ceea ce ne dorim să reții.

 

11.06.2013

Comentarii

Lasă un comentariu