De ce iubim brandurile?

scroll down

Pentru că ne răsfaţă. Pentru că ne surprind. Pentru că trăim împreună.

Câţi dintre voi cred însă că şi brandurile româneşti sunt capabile de performanţă? Că şi brandurile româneşti se apropie tot mai mult de cei pentru care contează şi sunt tot mai preocupate să le ofere întocmai ceea ce îşi doresc. Că şi brandurile româneşti sunt îndreptăţite să ocupe un loc nu doar în mintea, ci şi în inima ta? Tututor celor care cred ca noi că şi brandurile româneşti merită fani, le cerem răbdare să primim ceea ce merităm: recunoaştere.

Mobexpert Office este unul dintre aceste branduri care luptă pentru recunoaşterea meritului de a ocupa un loc în rândul preferinţelor tale. Pentru că fiecare dintre noi este diferit, nu îi putem considera pe cei care ne aleg un grup. Cu toţii vrem să fim ascultaţi, cu toţii ne dorim să fim înţeleşi, cu toţii căutăm să fim respectaţi. Însă fiecare în felul său. De aceea am optat pentru diferenţierea serviciilor şi personalizarea produselor.

Iar pentru că îţi doreşti să ai mereu ceea ce e mai bun, dar şi potrivit pentru tine, gândim mereu noi soluţii. În fabricile noastre, găseşti permanent în lucru prototipuri novatoare. Ştii, astfel, că ai ceea ce cautai, nu doar înaintea vremurilor lui, ci şi perfect funcţional şi mai ales estetic, pentru un plus de armonie în viaţa ta.

Nu ne-am grăbit niciodată să alegem în locul tău. Ne plac oamenii, ne place să îi ascultam şi nimic nu ne bucură mai mult decât să ştim că pleci de la noi convins că ai găsit ceea ce îţi doreai pentru casa ta. Deşi suntem un business, nu suntem fabricile sau birourile în care lucrăm, nici magazinele noastre, suntem oamenii din spatele lor şi cu oameni ne întâlnim zilnic. Mai mult, căutăm oameni care cred în aceleaşi valori ca noi, pe care îi îndrumăm astfel încât să devină consilierii tăi de încredere. Şi nu doar mobilă este ceea ce facem, ci bucurii pentru acasă. Pentru că este mai important pentru noi să stabilim relaţii de durată, bazate pe respect şi încredere, decât să vindem.

Tot noi am adus şi relaxarea la locul de muncă. Învăţăm împreună să ne uşurăm munca la birou. Pentru că ne petrecem tot mai mult timp muncind, ne-am propus să facem traiul la birou mai plăcut. O sală de şedinţe poate fi nu doar încăpătoare, ci şi primitoare, o recepţie nu doar elegantă, ci şi ospitalieră. Scaunul în care lucrezi o bună parte din zi este, mai mult decât ajustabil în funcţie de nevoile tale, elegant şi confortabil.

Contează foarte mult pentru noi ca tu să afli cum am ales să facem lucrurile şi să fii convins că ne străduim mereu să fim la înălţimea aşteptărilor tale. Haideţi să fim fani ai lucrului bine făcut, ai respectului pentru timpul, dar mai ales dorinţele celuilalt, haideţi să respectăm munca şi valoarea! Tuturor celor care cred în toate acestea, le promitem nu doar mobilă, ci şi imaginaţie şi pasiune. Punem suflet în îndeplinirea fiecărei dorinţe şi ne mândrim cu ceea ce am realizat. Iubim ceea ce facem şi sperăm ca şi tu să ne simpatizezi!

19.09.2012

Comentarii

Lasă un comentariu