D:vision, integrare şi separare

scroll down

Cine spune că trebuie să te mulțumești cu patru pereți? Un spațiu deschis poate fi fragmentat eficace pentru a crea noi zone de lucru, individuale și pentru discuții.

Cu panouri din sticlă și cadru minimalist din aluminiu, partiția D:vision se integrează și separă deopotrivă. Îndeajuns de slim pentru a fi anexată concordant într-un open space și cu pereți care comunică transparent cu restul încăperii, reușește în același timp să creeze o celulă de lucru privată. Kitul de interconectare a pereților separatori, realizat din metacrilat/aluminiu, este inobservabil și asigură acuratețea și eleganța ansamblului.

D:vision permite configurarea de spații conform necesităților, dar și preferințelor: există inclusiv posibilitatea de montare a unor panouri din lemn customizabile. Rezultatul este o arhitectură de interior expresivă și birouri individuale personalizate în acord cu ritmul particular de lucru.

D:vision devine, astfel, o oportunitate de neratat pentru managerii care și-au proiectat planuri inovatoare atât pentru businessul, cât și pentru biroul în care acestea se concretizează.

20.03.2013

Comentarii

Lasă un comentariu