CUM SĂ deții controlul

scroll down

Ai un serial preferat care pare să nu se mai termine? Mai mult, șirul însuși al serialelor îți lasă impresia că n-are capăt și ești tentat să mai începi unul? Pentru cei care urmăresc câte 3-4 episoade odată, am ales scenariul ca formă de trecere în revistă a câtorva catastrofe destul de probabile la birou.

Scanariul 1

E o zi ploioasă, de vineri să zicem. Puțin după ora 2 după-amiaza. Suntem într-un open space. La desk-urile lor din PAL alb cu separatoare din plasă lime așezate față în față, angajații companiei lucrează de zor. Pe biroul tău se află un laptop, un suport de post-ituri, câteva coli de flipchart și pixuri, o agendă. În priza de jos stau aliniate cablul telefonului, cablul pentru laptop, cablul scannerului. Pe marginea scaunului ai atârnat un rucsac.

Ți se aduce o cafea. E un coleg care nu te place, tocmai de aceea te-a mirat că s-a oferit să ia una și pentru tine. Pesemne face un pas spre împăcare. Ați purtat câteva discuții în contradictoriu și bănuiești că nu a trecut peste la fel de ușor ca tine. Dar cafeaua nu mai ajunge la tine, ci pe telefon, laptop și, ai ghicit, scanner. Iar colegul dintr-o dată amabil îți răstoarnă și biblioraftul pe care l-ai pus în ordine în mai bine de 3 ore după terminarea programului. Era tot o zi de vineri, îți amintești perfect pentru că ai ratat o ieșire la iarbă verde și ai regretat exact 3 zile. La mijloc a fost unul dintre cabluri. Nici nu mai contează care. S-a ales baltă de împăcarea voastră, acum când aveți atâtea proiecte de pus la punct împreună, de echipamentele de birou și de cravata preferată. Ca să nu mai vorbim de cele fix 3 luni de care ai nevoie pentru a prinde curaj să faci ordine în clasor.

Partea cu adevărat proastă este că acest scenariu de film ieftin poate deveni realitate cât ai vărsa o cafea. De aceea insistăm să îți prezentăm câteva sisteme ingenioase de camuflare a cablurilor fără număr. Happy end!

14.06.2013

Comentarii

Lasă un comentariu