Cum arată un birou de blogger?

31.10.2012

Mobexpert Office Blog - Cum arată un birou de blogger?

Pentru că tot mai mulţi dintre noi privim biroul ca pe o a doua casă, am fost curioşi să aflăm cum arată locul de muncă al unor oameni care nu trebuie să se deplaseze de acasă pentru a-şi face treaba. Şi ne-am gândit la bloggeri. Ei au un mod de lucru dinamic, fără un program impus, dar în acelaşi timp constant.

Astfel că am apelat la ajutorul celor de la Blogal Initiative şi le-am lansat provocarea: „Cum arată un birou de blogger?”, provocare ce a generat 50 de articole scrise de mai mult de 45 de bloggeri, ilustrate cu poze sau chiar cu videoclipuri. Lista completă o găsiţi pe site-ul celor de la Blogal.

Am fost foarte bucuroşi să vedem atâtea reacţii, dar cel mai greu ne-a fost în momentul în care a trebuit să alegem 3 articole pe care să le urcăm pe podium. După lungi dezbateri, analize şi puncte de vedere argumentate solid, am ajuns la un numitor comun şi am stabilit că articolele scrise de Marian Ionescu, Andra Magda şi Feri Teglas sunt cele mai expresive şi vor fi desemnate câştigătoare.

Mulţumim tuturor bloggerilor care s-au implicat în campanie şi celor de la Blogal pentru determinare şi ajutor şi vă anunţăm că deja plănuim o următoare campanie, în care vrem să aflăm şi alte secrete de-ale voastre, oamenii din spatele tastelor.

31.10.2012

Comentarii

Lasă un comentariu