Changing the world of work

scroll down

Credem, în primul rând, că o companie este o echipă cu oameni diferiți, de aceea ținem cont de variatele modalități în care își desfășoară activitățile: individual pentru concentrare sau în comun pentru optimizarea resurselor, în birouri sau open space.

Soluțiile pe care le găsim pentru situațiile speciale sunt cele cu care ne mândrim: organizarea sălilor de meeting, fragmentarea unui spațiu deschis cu ajutorul partițiilor, amenajarea inteligentă a zonelor utile, respectiv de relaxare, reunirea materialelor de prezentare în sisteme care nu ocupă inutil spațiul.

Secretul productivității este garantat și de ordonarea blaturilor de birou cu ajutorul seturilor practice, dar și decorative de accesorii, fluidizarea deplasărilor între unități de lucru prin camuflarea inovatoare a cablurilor ori asigurarea unor suprafețe de afișare cu design minimalist, dar capacitate generoasă de placardare. Liniștea este alt considerent căruia îi datorezi eficacitatea de zi cu zi: partițiile pe care le-am ales sunt nu doar variat customizabile, cu sau fără spații de arhivare, cu perete separator din sticlă, minimalist, sau cu elemente din lemn pentru un plus de eleganță, ci și fonoabsorbante.

Am învățat să prioritizăm necesitățile clienților și să le oferim ceea ce nu intuiau că le-ar lipsi. Privim companiile drept un ansamblu organic, în perpetuă transformare, și încercăm să prevenim eventualele inconveniente. Promptitudinea cu care îți întâmpini vizitatorii vine din perseverența cu care am găsit soluții pentru recepții adaptate noilor exigențe, iar cordialitatea cu care îi primești în zonele de discuții - din perspicacitatea cu care am știut să alegem mobilier atât ergonomic, cât și deosebit finisat.

16.05.2013

Comentarii

Lasă un comentariu