Câștigătorul concursului „Înscrie-te în comunitate și poți câștiga un premiu confortabil!”

Autor: Mobexpert Office scroll down

Aflăm în fiecare zi de la clienți sau din propria experiență cât este de important să petreci confortabil cele 8 ore la birou. Apreciem foarte mult oamenii din companii care au înțeles că sănătatea și confortul la birou sunt importante, prin activitățile lor, ședințele scurte și concise, exercițiile fizice din timpul programului, produsele de calitate (ex. birouri reglabile pe înălțime) și felul în care se desfășoară, per total, viața la birou, living at work

Cariera este cuvântul cheie. Cele câteva ore petrecute la birou sunt consumate cu gândul la 2 lucruri, un parcurs profesional de succes, așa cum și-a setat fiecare obiectivele și o viață frumoasă alături de cei dragi. Ar fi bine să ne îngrijim și să facem ca aceste câteva ore să fie așa cum ne dorim, productive și plăcute. Stabilitate, productivitate, inspirație, toate acestea compun confortul la locul de muncă, de altfel, ingredientul cheie pentru productivitate.
 
Confortul vostru la birou este prioritatea noastră. De aceea, ne-am gândit să împărtășim cu voi păreri, idei și impresii despre ce este confortul la biroul, când ne ajută, cum ne ajută și unde trebuie să îl încadrăm pe lista de priorități. 
 
Credem în comunități și în puterea lor de a ajunge la cele mai bune concluzii. Credem că feedback-ul pe care îl primim de la voi este cel mai valoros și avem mare încredere în sinceritatea voastră. Astfel că, ne dorim să fim cât mai mulți cei care cred în confort la birou. Ne dorim să vă avem alături și vorbim deschis despre probleme și soluții de ergonomie. 
 
Vă mulțumim că ne-ați fost alături și v-ați înscris în comunitate, în cursul lunii februarie, „Înscrie-te în comunitate și poți câștiga un premiu confortabil!”. Acum sunteți parte din comunitatea celor ce apreciază confortul la birou. 
Îi spunem „Felicitări” câștigătoarei concursului, Ștefana Crăciun, Interior Designer & Creator la Stefanova, de altfel, creatoare de confort și de frumos. 
13.03.2015

Comentarii

Lasă un comentariu