Nu te mai încurca printre cabluri!

Autor: Mobexpert Office scroll down

Suntem parte din ceea ce specialiștii numesc era digitală. Online este cuvântul secolului XXI. Internetul a atras multe schimbări la nivel global. Acum totul este atât de simplu, te poți vedea cu prieteni aflați peste hotare foarte ușor, poți face cumpărături și poți rezerva bilete la film în mai puțin de 2 minute. Astfel, nevoia de a fi mereu conectat a crescut. Așa au apărut device-urile mobile și wireless-ul.

Noile tendințe au fost adoptate cu succes de către companii, în primă fază. Ușor, ușor, au fost înlocuite desktop-urile cu laptopurile, telefoanele fixe cu cele mobile și tot așa. Cu toate acestea, cablurile nu au dispărut.

În toate birourile există problema ascunderii diverselor cabluri ce traversează încăperile. Lângă aproape orice birou găsim accesorii și device-uri care se alimentează electric, lampă, mouse, monitor, notebook, imprimantă și fiecare dintre ele are minim un cablu. Astfel, apare nevoia unui sistem deștept de ascundere a cablurilor.

Specialiştii au găsit o soluţie rapidă și eficientă pentru această problemă și au creat accesoriile Serpa, care vă ajută să ascundeți cablurile foarte elegant. Însă, consultanții Mobexpert Office recomandă proiectarea unui sistem de cable management în același timp în care se realizează proiectul pentru amenajarea birourilor. De-a lungul acestui proces au loc mai multe etape, consultanță, proiectare, deco și branding ș.a. În etapa de consultanță, noi ne asigurăm că am înțeles care este nevoia voastră în ceea ce privește ruta cablurilor, în incinta birourilor. Astfel, în momentul în care spațiul de lucru este funcțional, fiecare angajat va avea la dispoziție suficiente prize și nu se va încurca printre cabluri.

15.06.2014

Comentarii

Lasă un comentariu