Biroul nu este pentru depozitare

Autor: Mobexpert Office scroll down

De ce să nu recunoaștem că așa suntem noi, avem ceva în sânge pentru „colecționatul” de obiecte prin casă. Strângem de toate, de la haine, hârtii, documente, până la obiecte care nu mai funcționează și pe care sperăm că le vom repara cândva, când vom avea timp sau scaune vechi pe care le vom recondiționa la un moment dat. 

La birou nu ne putem descotorosi de acest obicei și strângem tot felul de lucruri, și aici. Ni se întâmplă des să aducem lucruri de acasă la birou și invers, să lăsăm în grabă vraful de dosare sau foile pe care am notat în timpul ședinței de brainstorming. 
 
Biroul nu este pentru depozitare. Casetierele, dulapurile și etajerele sunt pentru depozitare și vă asigură un birou curat și aerisit care să vă inspire. Dacă scăpați de lucrurile inutile de pe birou, vă puteți gândi la cum să îl aranjați, unde să puneți rama foto, unde să așezați veioza sau suportul hand-made pentru cărți de vizită.
 
Aceste soluții de depozitare au câteva beneficii care vin în sprijinul nostru și ne ușurează munca:
  1. putem lăsa documente importante pentru că dulapurile se pot încuia
  2. trofeele, diplomele, atestatele nu trebuie să stea neapărat pe perete, ele se pot vedea frumos și dintr-un dulap cu uși de sticlă
  3. se asortează cu orice birou pentru că pot avea diverse culori, 
  4. puteți merge cu casetierele în ședințe atunci când aveți nevoie de multe materiale pentru că se pot deplasa datorită roților.
Veți câștiga timp pentru voi dacă alegeți soluțiile de depozitare potrivite:
  • ajungeți mai repede acasă, nu mai este nevoie să stați peste program ca să faceți ordine pe birou,
  • găsiți orice aveți nevoie repede, nu veți mai căuta în disperare agenda atunci când sunteți în grabă, înaintea unei întâlniri importante, 
  • toate lucrurile de care aveți nevoie vor fi pe biroul vostru, deci, nu veți mai fi puși în situația în care trebuie să căutați pe biroului colegului lucrurile voastre.

20.03.2015

Comentarii

Lasă un comentariu