Bine ați venit!

scroll down

Noi chiar credem că prima impresie contează. De aceea vrei un BMW Z3 M coupé înainte să-l conduci sau o pereche de pantofi înainte să-i probezi. Similar, spațiul de birouri trebui să surprindă, să copleșească, să intrige. Nu ai vrea ca partenerii tăi să te găsească fără secretară, cu dosarele în dezordine ori în reparație. De ce ai risca, atunci, să descopere un sediu depersonalizat sau, mai rău, incompatibil cu viziunea ta? Îți imaginezi un Art Director într-un fotoliu? Dar un CEO într-o sofa?

Nu înțelegem nici de ce mulți dintre noi uităm că ne petrecem cea mai mare parte din zi la birou. Cât ți-a luat să îți decorezi casa, câte nopți înainte ai proiectat imaginar pe tavan draperiile sau canapeaua visurilor? Chiar crezi că biroul ar trebui să semene cu un depozit, cu o hală, cu o baracă?

Pentru asta suntem aici. Prima impresie o face recepția. Nu te baza doar pe zâmbetul fetei care întâmpină vizitatorii. Ceea ce îți lipsește este un mobilier pentru zona de primire în perfect acord cu personalitatea brandului tău.

Deschidere și transparență, profesionalism și cordialitate, eleganță sofisticată, promptitudine și siguranță, tu cum vrei să fii văzut?

12.04.2013

Comentarii

Lasă un comentariu