5 motive să începi numărătoarea inversă

scroll down

Știm. Ai încercat totul: ai trecut la pantofi, ai schimbat eșarfa cu una colorată, te-ai trezit mai devreme. Nimic. Sătul de prognozele ANM? Îți dăm încă 5 motive, întemeiate și mai mult lungi decât late, să vrei să vină odată primăvara!

BLACK OUT

Exact aceasta este senzația la întâlnirea cu scaunele de bar Freedom. Ți le și imaginezi acolo unde vă adunați la o cafea. Lipsește doar soarele. Chef de o binemeritată pauză se găsește mereu, companioni de asemenea.

BOLLYWOOD

Nu știm dacă din cauza piscinei ne imaginăm scaunele Serena într-un decor colorat și animat, faimos și cu tehnologie ultraperformantă în jur. Cert este că noi abia așteptăm să ne invite careva într-o asemenea cafeterie ori spațiu de relaxare din zona de birouri.

SPEECHLESS

Să vă spunem cine credem că ar alege scaunele Alhambra. Sigur au birouri la etajele superioare și sunt specialiști în domenii precise. Și îi mai bănuim că au un mood Zen al lor greu de înțeles de către noi, ceilalți lucrători mai bine de 8h pe zi.

TERRIBLE CHILD

Ce este ușor, colorat, nu ocupă spațiu și este atât de simplu de stocat? Free, după cum a fost botezat din rațiunile anterior enumerate. Nici nu contează de când îl căutai, important este cum îți vei reorganiza întreg spațiul. Îți propunem viva la vida style!

DOLCE FAR NIENTE

Să nu ne mai ascundem după birou, cu toții visăm la un moment de respiro, menit să ne remonteze. Pentru că relaxarea nu putea purta decât un nume, i s-a zis scaunele Roma. Și sunt de o eleganță și de un cosmopolitism de-a dreptul italian. Ca să nu mai spunem că peninsularii știu cum se ia o pauză: liniștită și musai lungă. Mille baci!

10.04.2013

Comentarii

Lasă un comentariu