20% reducere la confort

scroll down

„«Lăsaţi-ne să ne alegem singuri scaunele de birou!» Te asigur că mulţi dintre cei cu care am stat de vorbă de-a lungul celor 10 ani, de când lucrez în domeniul mobilierului de birou, m-au rugat «imperativ» să fac ceva în acest sens. Pe unii i-am ajutat să obţină ce şi-au propus, alţii încă mai incearcă… din păcate majoritatea se complac în situaţia dată. Degeaba avem soluţii şi resurse, dacă nu suntem capabili să înţelegem că această schimbare este necesară.” Este mărturisirea sinceră şi plină de speranţă pe care a făcut-o colegul nostru, Ştefan Rădulescu, într-un articol recent pe blog.

În cuvintele sale descoperi experienţa celui care înţelege cât de important este ca living at work, să devină o experienţă naturală şi dezirabilă, un mix incontestabil între confort, dinamică, flexibilitate, aspect şi eficienţă.

Timingul pare să fie perfect, pentru că Mobexpert Office vine, ca de fiecare dată, în întâmpinarea nevoilor voastre. Acesta a fost motivul pentru care am gândit reduceri considerabile pentru două dintre produsele noastre de seamă: scaunele Sky şi Vogue. Sunt încărcate de personalitate, extrem de confortabile şi pot fi elementul distinctiv din birourile voastre, de la serviciu sau de-acasă.

Discountul pe care vi-l oferim este de 20%. Astfel, preţul unui scaun Sky devine 787 de lei, iar pentru Vogue cu spătar mediu veţi plăti 884 de lei, în loc de 1104 lei. Varianta Vogue cu spătar înalt este disponibilă, de la 1 august, la 988 de lei. Până la 15 septembrie, vă puteţi bucura de oferta noastră în orice magazin Mobexpert Office din ţară.

Living at work cu 25% discount

„Confortul pe care îl creăm prin alegerea unui mobilier ergonomic şi plăcut ca design prin varietatea de materiale, texturi şi culori care pot fi combinate, are un impact mult mai larg asupra noastră pe lângă aspectul estetic al biroului. Transformarea unui spaţiu de lucru într-un loc care să-ţi ofere posibilitatea de a te simţi bine şi care să-ţi favorizeze performanţa contribuie în mod direct la senzaţia de a reveni cu plăcere la birou zilnic”, scria Mihai Chintbrauner în articolul său – „Living at work”.

Tocmai pentru că ne gândim constant la confortul şi maximizarea eficienţei la birou, pe lângă cele două oferte pentru scaunele Sky şi Vogue, vă reamintim de alte trei reduceri Mobexpert Office, de această dată disponibile până la finalul anului: 25% discount la gamele Fill Evo, 5th Element şi Universal Cabinets.

 

06.08.2012

Comentarii

Lasă un comentariu